Kriptopénzek, blokklánc és DeFi befektetések

2022. október 10. 00:03 - Zoltán az Interneten

A TradingView a szoknya alá is benéz!

Onchain elemző eszköz az IntoTheBlock-tól és a DefiLlama-tól a TradingView-ben

Hölgyeim és uraim, kérnénk a figyelmüket: az igazi kripto rajongók és befektetők kérem, álljanak fel! Mert van valami, ami csak nekik szól: a TradingView kripto közösség mostantól nem egy, hanem két új forrásból - az IntoTheBlock és a DefiLlama - származó fundamentális adatokhoz fér hozzá. Ismerkedjünk meg tehát új szolgáltatóinkkal!

Az IntoTheBlock, ez az "adattudósokból, kripto szakértőkből és AI geekekből" álló csapat több mint 900 érme (köztük természetesen a legfontosabbak, mint a BTC, ETH, ADA, Doge, LTC, stb.), DeFi protokollok és NFT-k on-chain és analitikai adatait biztosítja. Mindez az adatbőség lehetővé teszi a blokkláncprojektek összehasonlítását a tárcák (újak és aktívak) és tranzakciók száma alapján, figyelembe véve olyan dolgokat, mint a bikák és medvék aránya, a nagy tulajdonosok eloszlása, a tőzsdei áramlások és így tovább. Hasonlóképpen, az IntoTheBlock egyedülálló betekintést nyújt mind a DeFi, mind az NFT piacokra vonatkozóan azáltal, hogy mélyen elmerülj néhány vezető protokollban és több mint 4000 NFT gyűjteményben.

2022-10-09.png

Eközben a DefiLlama nyomon követi a láncok és protokollok kulcsfontosságú mutatóit a DeFi-térben, lehetővé téve a különböző projektek összehasonlítását a tér egyik leghasznosabb mércéje alapján: Total Value Locked (TVL), azaz az adott protokollban lévő felhasználói pénzeszközök összege. A DefiLlama a legnagyobb ilyen jellegű aggregátor, teljesen nyílt forráskódú adatokkal és átlátható módszertannal. Jelenleg 1842 protokollt követnek nyomon 144 blokkláncról.

2022-10-09_1.png

 Csak képzeljétek el, hogy mindez mit fog tenni a kriptoelemzés és a grafikonkészítés terén. A funkció könnyen elérhető a szimbólumkeresőn keresztül, csak írjátok be az INTOTHEBLOCK: vagy a DEFILLAMA: előtagot, vagy válasszatok egy alternatív útvonalat az IntoTheBlock vagy a DefiLlama kiválasztásával a "Select source" menüben.

És ezzel nincs vége, mert a TradingView csapata azt ígéri, hogy a jövőben még több ilyen típusú adattal fogja felvértezni kedvenc elemző eszközünket.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://defi.blog.hu/api/trackback/id/tr4717950660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Kriptopénzek, blokklánc és DeFi befektetések
süti beállítások módosítása