Kriptopénzek, blokklánc és DeFi befektetések

2021. december 02. 15:02 - Zoltán az Interneten

Polkastarter partnerség a Big Time-mal

Mi a Polkastarter (POLS)?

A Polkastarter egy blokkláncplatform, amelyet úgy terveztek, hogy könnyen használható indítóállást biztosítson a láncok közötti token poolok és aukciók számára. Leggyakrabban olyan korai fázisú blokkláncprojektek használják, amelyek egyszerre szeretnének tőkét gyűjteni és könnyen terjeszteni a tokenjeiket.

A Polkastarteren keresztül a blokkláncprojektek könnyen létrehozhatják saját láncközi swap pooljaikat, amelyekkel biztonságosan gyűjthetnek tőkét, a felhasználók pedig kockázat nélkül fektethetnek be, mivel a swapokat automatikusan okos szerződések hajtják végre.

A POLS a Polkastarter platform natív utility tokenje, és számos szerepet tölt be az ökoszisztémában: likviditásbányászatra, kormányzásra, tranzakciós díjak fizetésére és a csak POLS-tulajdonosok számára fenntartott poolokban való részvételre való jogosultság megszerzésére használják.

A platform először 2020 decemberében indult el, és gyorsan az egyik leggyakrabban használt platformmá nőtte ki magát a kezdeti DEX-felajánlások (IDO-k) számára. 2021 februárjától a Polkastarter az Ethereum blokkláncon működik, de idővel át fog térni a Polkadot mainnetre.

Együttműködés a Big Time-al

screenshot_2021-12-02_at_14-20-49_big_time.png

Az elmúlt hónapokban a Polkastarter Gaming és a Polkastarter Labs hivatalos elindításával a Polkastarter részvétele a blokklánc-játék univerzumban jelentősen kibővült.

December 1-én büszkén jelentették be partneri együttműködésüket a Big Time-al. Az együttműködés keretében a Polkastarter közösség tagjai számára több lehetőség is nyílik a Big Time korai felfedezésére

  • Big Time betatesztelésre. Ha érdekel, csatlakozz a PGG Discordhoz és töltsd ki az űrlapot.
  • Hozzáférés a SPACE NFT-khez
  • Ösztöndíjak indítása a Polkastarter Gaming Guild számára
  • Edzők képzése a nagyszabású játékra való felkészítés érdekében
  • Közös munka és egyéb tevékenységek, amelyek mindkét közösséget bevonják

"A Big Time egy olyan GameFi projekt, amelyben mélyen hiszünk, mivel ez az egyik első triple-A játék. Szeretnénk, ha ebben az ökoszisztémában gyarapodni tudnának, és nagy tétet tettünk a gazdaságukra." - Daniel Stockhaus, a Polkastarter vezérigazgatója

A Big Time

A Big Time egy új játékfejlesztő cég, amely online kalandok létrehozásával foglalkozik térben és időben, és olyan játékokat készít, amelyek széles, sokszínű és globális közönséget szólítanak meg. Thor Alexander, a Big Time Studios vezérigazgatója szerint: "A Big Time egy szerelmes levél a Harry Potter és a Doctor Who rajongóinak. A játékosok az univerzum végére utaznak, hogy beiratkozzanak az Evermore Akadémiára - egy olyan iskolába, ahol a történelem legnagyobb alakjai tanítják az új generációt, hogy időutazó szuperhősökké váljanak"."

Ennek a partnerségnek az indításaként december 8-án, 21:00-kor (15:00 EST) a Polkastarter Gaming Guild Discord-csatornáján egy különleges AMA-t tartanak a Big Time csapatával. A beszélgetéshez ITT csatlakozhatsz, ha többet szeretnél megtudni róla.

A Polkasarter Youtube csatornájáról

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://defi.blog.hu/api/trackback/id/tr1016771542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Kriptopénzek, blokklánc és DeFi befektetések
süti beállítások módosítása