Kriptopénzek, blokklánc és DeFi befektetések

2022. július 01. 06:15 - Zoltán az Interneten

Nem mindennapi személyt választott márkanagykövetének a Binance :)

Én még nem láttam kriptózni, de már mindenhol találkoztam vele és a mémjeivel az interneten. Akár Sbestyén Balázs nemzetközi megfelelője is lehetne, ha saját műsort is vezetne, mert kb. ennyi köze van a blokklánc technológiához...

De a kriptopiacon a legfontosabb a marketing, és itt nincsenek szabályok.

A Binance globális márkanagyköveteként csatlakozott Khaby Lame, az olasz szenegáli alkotóhoz, aki a vírusként terjedő kritizálós TikTok-videóival vált híressé. A világ legnagyobb kriptopénzváltója mögött álló blokklánc-ökoszisztémát és a Web3 ismertségét és elfogadottságát a Binance Khabyval együttműködve fogja népszerűsíteni.
Khaby a "life hack" videókon való pörgésével vált szenzációvá, amikor túlságosan bonyolult forgatókönyveket navigál szó nélkül, miközben a híres "Khaby-mozdulatot" végzi. Khaby a jellegzetes stílusát fogja használni, hogy a Web3 körüli tévhitekkel foglalkozzon, és exkluzív NFT-gyűjteményekben fog együttműködni a Binance-szal, tovább fokozva a rajongói élményét.
Khaby jelenleg a TikTok legtöbbet követett alkotója, több mint 142 millió követővel a platformon, és 78 millió követővel az Instagramon. Kövesse az utazást a Binance és Khaby oldalán az Instagramon és a Binance Twitter oldalán oldalán.
 Vagy ha még nem ismered a legnépszerűbb TikTokert nézd meg a többi videóját is a TikTokon

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://defi.blog.hu/api/trackback/id/tr1317872329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Kriptopénzek, blokklánc és DeFi befektetések
süti beállítások módosítása